Kemaliye İlçe Merkezinde Çıkan Yangın, Söndürüldü

 

Yangın ile ilgili olarak Erzincan Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik tarafından yapılan açıklama şu şekilde; “Nedeni henüz belirlenemeyen yangında 5 adet kültürel varlık statüsünde tarihi ev yandı. Yangın ihbarı üzerine olay yerine giderek koordineli bir çalışma başlatan Sayın Valimiz Mehmet Makas, yangının tamamen kontrol altına alınarak soğutma çalışmalarının yapıldığı sırada yangın zedeleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Can kaybımızın yaşanmamasının sevindirici olduğuna vurgu yapan Sayın Valimiz Mehmet Makas, yangından kaynaklı yaraların en kısa zamanda sarılması için bir an önce çalışmalara başlanacağını söyledi.

Çıkan yangının ardından ilimiz merkez ile birlikte tüm ilçelerden ve çevre illerin yakın ilçelerinden itfaiye takviyesi geldiğine de değinen Sayın Valimiz; “Kemaliye’de ilçemizde bulunan 8 itfaiye aracı haricinde, Erzincan Belediyesi ve tüm ilçe belediyelerimiz, Erzincan Orman İşletme Müdürlüğümüz, İl Özel İdaremiz, çevredeki maden işletmeleri ile birlikte; Malatya iline bağlı Arapgir ve Elazığ ili Ağın ilçesinden, Sivas Divriği ilçesinden onlarca itfaiye araçları, arazöz ve sulama tankerleri ile yangına müdahale edilerek büyük bir ekip çalışmasıyla söndürüldü.

Yangın, vatandaşlarımızın da katkıları ile daha fazla büyümeden kısa sürede kontrol altına alınmıştır. Destek veren bütün il ve ilçelerimize, vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum.” (Kaynak: Erzincan Valiliği)

Sosyal Medyalar

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Reklam

Sosyal Medyalar

Erzincan Nöbetçi Eczaneler

Erzincan nöbetçi eczaneleri

Anket

Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150
Sidebar Alt Kısım İkili Reklam Alanından İlki 150x150

E-Bülten Aboneliği